Oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii

Suntem pasionati de ceea ce facem astfel suntem motivati sa tintim perfectiunea pentru fiecare proiect in parte. 

Te invitam la o discutie sa ne povestesti despre afacerea ta si nevoile de crestere pentru a iti putea oferi cele mai bune servicii.

decoratie

Bobul de Mustar

Un proiect lucrat cu pasiune, Bobul de Mustar reprezinta un nou mod de educatie pentru copii. Am redat increderea printr-un design fresh, o structura corecta cat si prin elemente grafice placute.

Waste Professional

O companie cu misiunea de a reduce poluarea prin servicii complete de reciclare. Un website elegant ce ofera toate informatiile necesare potentialilor colaboratori.

NORTHLUX

O platforma completa de listare a proprietatilor actuale pentru o expunere mai buna potentililor clienti. 

Petrifitness

Website, Blog si Magazin Online ce comercializeaza cursuri digitale. O solutie rapida, pentru expunerea serviciilor cat si a produselor.

INTREBARI FRECVENTE

Raspundem intrebarilor tale

Descopera rapid unele dintre cele mai frecvente intrebari primite din partea vizitatorilor.

Primul pas este de a ne contacta folosind formularul din pagina de contact si spuneti-ne in linii mari nevoile afacerii tale. Revenim in cel mai scurt timp pentru a discuta amanuntele.

In principiu timpul de executie difera in functie de functionalitatile website-ului. Un termen orientativ este de 30 de zile insa este posibil sa il realizam si mai devreme.

DA si DA! Fiecare proiect al nostru vine la pachet cu un tutorial de administrare a website-ului si in prima luna de la finalizarea proiectului va stam la dispozitie pentru a raspunde intrebarilor. Cat despre mentenanta, aceasta se ofera contra cost si difera in functie de tipul website-ului.

Domeniul ramane in sarcina clientului de a il achizitiona pentru ca aceasta trebuie sa fie inregistrat pentru numele sau iar pretul este de aproximativ 50 lei / an. Totusi oferim suport pentru achizitie.
Legat de gazduire, avem resursele si serverele pregatite sa gazduiasca website-ul tau.